Bozburun

Bozburun is een charmant kustdorp gelegen op het schiereiland Bozburun, nabij Marmaris in het zuidwesten van Turkije. Bekend om zijn serene sfeer, ongerepte natuur en kristalheldere wateren, is Bozburun een populaire bestemming voor degenen die een vredige zeilervaring zoeken. Hier is wat informatie over het huren van jachten in Bozburun:

Platin Yachting biedt diensten in Bozburun. We bieden een scala aan jachtopties te huur aan, waaronder zeiljachten, motorjachten en gulets.

Soorten Jachten: De opties voor jachtverhuur in Bozburun omvatten doorgaans zeiljachten, motorjachten en traditionele Turkse gulets. Zeiljachten zijn populair bij degenen die van de sensatie van zeilen houden en de voorkeur geven aan een actievere ervaring. Motorjachten bieden comfort en snelheid, ideaal voor degenen die de omliggende gebieden efficiënt willen verkennen. Gulets zijn traditionele houten boten met ruime interieurs, perfect voor degenen die een ontspannen en authentieke Turkse zeilervaring zoeken.

Verhuurduur: Jachten in Bozburun kunnen meestal voor wekelijkse periodes worden gehuurd, beginnend op zaterdag en eindigend op zaterdag.

Reisroute en Bestemmingen: Bozburun biedt toegang tot prachtige vaargebieden, waaronder nabijgelegen eilanden, baaien en baaien. U kunt plaatsen zoals Datça, Symi en de Golf van Hisarönü verkennen. Bespreek uw gewenste reisroute met het verhuurbedrijf om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt met uw voorkeuren en de duur van uw huur.

Aanvullende Diensten: Platin Yachting biedt vaak aanvullende diensten om uw ervaring te verbeteren. Deze diensten kunnen luchthaventransfers, bevoorrading (levering van eten en drank aan boord), verhuur van watersportuitrusting en hulp bij het plannen van de reisroute omvatten.

33 Jachten
Sort by:

Compare listings

Compare