Fethiye

Fethiye is een betoverende kuststad gelegen in het zuidwesten van Turkije, bekend om zijn prachtige natuurlijke schoonheid, historische bezienswaardigheden en levendige sfeer. Hier is een nadere blik op de hoogtepunten van Fethiye: De natuurlijke schoonheid, historische bezienswaardigheden en levendige sfeer van Fethiye maken het tot een boeiende bestemming voor reizigers. Of u nu avontuur, ontspanning of een culturele ervaring zoekt, Fethiye biedt voor elk wat wils.

Fethiye biedt een gevarieerde en uitgebreide vloot van jachtverhuur, variërend van luxe motorjachten tot traditionele gulets. Hier zijn enkele populaire soorten vaartuigen die u kunt vinden voor charter in Fethiye:

Motorjachten: Fethiye heeft een ruime keuze aan motorjachten die beschikbaar zijn voor charter. Deze gestroomlijnde en krachtige vaartuigen bieden snelheid, comfort en moderne voorzieningen. Motorjachten zijn perfect voor degenen die de kustlijn snel willen verkennen en willen genieten van luxe faciliteiten aan boord.

Zeiljachten: Zeilliefhebbers zullen een scala aan zeiljachten voor charter in Fethiye vinden. Deze elegante vaartuigen bieden een authentieke en serene zeilervaring. Zeiljachten zijn ideaal voor degenen die de sensatie waarderen van het gebruik van de wind en het verkennen van de kust op een rustig tempo.

Catamarans: Fethiye staat ook bekend om zijn catamaranverhuur. Catamarans bieden stabiliteit, ruimte en comfort. Met hun brede dekken en meerdere leefruimtes zijn deze vaartuigen perfect voor gezinnen of grotere groepen. Catamarans zijn geweldig voor zowel zeilliefhebbers als degenen die een ontspannen cruise-ervaring zoeken.

Traditionele Gulets: Fethiye is beroemd om zijn traditionele Turkse gulets. Deze houten vaartuigen combineren rustieke charme met moderne gemakken. Gulets beschikken over ruime dekken, comfortabele hutten en uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes. Ze zijn bijzonder populair voor degenen die de authentieke Turkse zeilcultuur willen ervaren en willen genieten van een ontspannende cruise langs de kust.

Luxe Jachten: Fethiye biedt een selectie van luxe jachten voor degenen die streven naar het hoogste niveau van comfort en elegantie. Deze high-end jachten hebben luxe voorzieningen, stijlvolle interieurs en onberispelijke service. Luxe jachten worden vaak geleverd met professionele bemanning die aan de behoeften van de gasten voldoet, wat zorgt voor een gedenkwaardige en verwennende ervaring.

Motorsailers: Motorsailers, ook bekend als motorsailers of motorsailjachten, zijn een unieke combinatie van motorjachten en zeiljachten. Deze vaartuigen combineren de kracht van motoren met de mogelijkheid om zeilen te hijsen. Motorsailers bieden veelzijdigheid en zijn een uitstekende keuze voor degenen die van een combinatie van zeilen en motorcruisen houden.

Bij het kiezen van een jachtverhuur in Fethiye, overweeg factoren zoals de grootte van uw groep, het gewenste type vaartuig, de gewenste reisroute en het budget.

75 Jachten
Sort by:

Compare listings

Compare