Extra luxe gulets

Een Extra Luxe gulet verwijst naar een hoogwaardige of luxe categorie gulets. Deze gulets zijn speciaal ontworpen en gebouwd om een superieur niveau van comfort, luxe en voorzieningen te bieden voor veeleisende charters. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van deluxe gulets:

Grootte en Ruimte: Deluxe gulets zijn vaak groter van formaat in vergelijking met standaard gulets. Ze variëren doorgaans van 24 tot 40 meter in lengte, wat meer ruimte biedt voor interieurs en uitgestrekte dekgebieden. De grotere omvang maakt meer luxe voorzieningen en accommodaties mogelijk.

Luxe Interieurontwerp: Deluxe gulets pronken met elegante en stijlvolle interieurontwerpen. Ze hebben vaak hoogwaardige materialen, luxe afwerkingen en oog voor detail. De interieurruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om een verfijnde en comfortabele sfeer te creëren voor gasten.

Moderne Voorzieningen: Deluxe gulets zijn uitgerust met moderne en luxe voorzieningen om de charterervaring te verbeteren. Dit kan ruime en-suite hutten met hoogwaardig beddengoed, airconditioning door het hele schip, entertainmentsystemen, Wi-Fi-connectiviteit en luxe badkamers omvatten.

Deluxe Buitenspaces: Deze gulets bieden voldoende buitenruimtes om te ontspannen, socializen en te genieten van het omringende uitzicht. De dekken zijn meestal ingericht met comfortabele ligstoelen, eetgedeeltes en schaduwrijke zitopties. Sommige deluxe gulets kunnen zelfs speciale jacuzzi’s, zwembaden of ruime zonnebadgebieden hebben.

Professionele Bemanning: Deluxe gulets worden meestal bemand door een zeer getrainde en professionele bemanning. De bemanningsleden hebben ervaring in het bieden van uitzonderlijke service, zodat gasten persoonlijke aandacht en assistentie krijgen gedurende de charter. De bemanning bestaat uit een kapitein, chef-kok, dekpersoneel en eventueel extra servicepersoneel.

Gourmet Keuken: Deluxe gulets bieden vaak een hoog culinair niveau. De aan boord zijnde chef-koks zijn bedreven in het bereiden van gastronomische maaltijden met verse en lokale ingrediënten. Ze kunnen voldoen aan specifieke dieetwensen en voorkeuren, waardoor een culinaire ervaring wordt gecreëerd die de luxe sfeer van de charter aanvult.

Watersport- en Recreatie-uitrusting: Veel deluxe gulets bieden een scala aan watersport- en recreatie-uitrusting voor het plezier van de gasten. Dit kan onder meer jetski’s, paddleboards, kajaks, snorkeluitrusting, waterski’s en opblaasbaar speelgoed omvatten. De beschikbaarheid van watersportuitrusting voegt een extra element van plezier en avontuur toe aan de charterervaring.

VIP-diensten en Maatwerk: Deluxe gulet charters worden vaak geleverd met extra VIP-diensten en maatwerkmogelijkheden. Dit kan onder meer luchthaventransfers, gepersonaliseerde routes, privégidsen en speciale evenementenregelingen omvatten. Charteraars kunnen nauw samenwerken met de bemanning om de charterervaring aan hun wensen en verlangens aan te passen.

Deluxe gulets bieden een luxe en onvergetelijke jachtcharterervaring. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige vakantie met uitzonderlijke service, comfort en exclusieve voorzieningen. De combinatie van luxe accommodaties, gastronomisch dineren en attente bemanning zorgt voor een echt luxe en verwennende zeilervaring langs de prachtige kusten en eilanden.

45 Jachten
Sort by:

Compare listings

Compare