Bodrum

Bodrum is een populaire toeristische bestemming gelegen aan de zuidwestkust van Turkije, in de provincie Muğla. Bekend om zijn prachtige kustlijn, oude ruïnes, bruisend nachtleven en luxe resorts, trekt Bodrum bezoekers van over de hele wereld aan. Het huren van een Gulet-jacht in Bodrum kan een opwindende en luxe ervaring zijn.

Soorten Jachten: De Gulet-jachten Trawler Motoryacht-verhuurmarkt in Bodrum voorziet in verschillende voorkeuren en groepsgroottes. U kunt kiezen uit motorjachten, zeiljachten, catamarans en traditionele Turkse gulets. Motorjachten staan ​​bekend om hun snelheid en comfort, terwijl zeiljachten een meer authentieke zeilervaring bieden. Catamarans bieden stabiliteit en ruimte, ideaal voor gezinnen of grotere groepen. Gulets zijn traditionele houten boten, vaak met luxe voorzieningen, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke Turkse zeilervaring.

Verhuurduur: Meestal worden jachten voor wekelijkse periodes verhuurd, beginnend op zaterdag en eindigend op zaterdag. Jachten in Bodrum kunnen voor verschillende duur worden gehuurd, variërend van enkele uren tot meerdere weken. De duur van uw huur hangt af van uw voorkeur en reisroute. Veel bureaus bieden flexibele verhuuropties om verschillende reisplannen te accommoderen.

Met of zonder Bemanning: Jachtverhuur in Bodrum kan ofwel met bemanning of als bareboat-charter zijn. Een bemande charter wordt geleverd met een professionele kapitein en soms extra bemanningsleden die navigatie, maaltijden en andere services aan boord verzorgen. Een bareboat-charter daarentegen stelt ervaren zeilers in staat om een jacht te huren zonder bemanning en zelf de zeiltocht te regelen.

Reisroute en Bestemmingen: Bodrum biedt gemakkelijke toegang tot tal van prachtige bestemmingen in de Egeïsche Zee. U kunt nabijgelegen Griekse eilanden verkennen zoals Kos, Rhodos en Symi, of de prachtige Turkse kustlijn ontdekken, waaronder de Golf van Gökova, het schiereiland Datça en het schiereiland Bodrum. Bespreek uw gewenste reisroute met het jachtverhuurbedrijf om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt met uw voorkeuren.

Aanvullende Diensten: Platin Yachting biedt aanvullende diensten om uw ervaring te verbeteren. Deze kunnen luchthaventransfers, voorzieningendiensten (levering van eten en drinken aan boord), verhuur van watersportuitrusting en hulp bij het plannen van de reisroute omvatten.

69 Jachten
Sort by:

Compare listings

Compare