12 eilanden jachtcharter Turkije

12 eilanden jachtcharter Turkije


12 Eilanden Jachtverhuur, die rond de Golf van Fethiye liggen, worden omringd door een paar kleine eilanden en herbergen natuurlijke en historische schoonheden. Yassıcalar, Merdivenli Bay, Kleopatra Bay, Akvaryum Bay, Tersane Island, Kızılada, Samanlık Bay, Turunç Bay, Karacaören. Al deze baaien en eilanden met spectaculaire schoonheid verwelkomen vakantiegangers die hun vakantie willen doorbrengen tijdens Jachttours.

BELANGRIJKE HAVENS Marmaris Gocek Fethiye Bodrum

Yassıcalar of de Yassıca-eilanden; waar veel kleine eilanden samenkomen, wordt vooral gekozen door gezinnen met kinderen vanwege de ondiepe wateren op sommige plaatsen. Fotografie liefhebbers kunnen genieten van het visuele uitzicht op het gebied terwijl anderen adrenaline momenten beleven door te spelen met watersportuitrusting.

12 Eilanden Jachtverhuur Turkije

De belangrijkste bestemming van de Twaalf Eilanden is Tersane Island. Het is ook een oude Griekse nederzetting en dit eiland voldoet aan de wensen van de jachtchartergasten met zijn beschutte structuur, historische achtergrond en de rustige blauwe zee.

Cleopatra Bay, vernoemd naar Cleopatra die deze prachtige baai bezocht tijdens haar vakantie. Vandaag de dag kun je nog steeds de ruïnes van ‘Cleopatra’s hamam’ zien in de koele zee. Cleopatra Bay is een van de beste stops van een jachttour met zijn geschiedenis, prachtige zee en de lokale bomen op het eiland.

12 Eilanden Jachtverhuur Turkije

Een plek die alleen per zee kan worden bereikt en in het rood is gehuld wanneer de zon ondergaat. Met al deze soorten, zijn beroemde vuurtoren en prachtige panoramische uitzichten, geeft Kızılada veel plezier aan de blauwe chartergasten.

Twaalf Eiland is een populaire keuze voor jachtcharterroutes met de fantastische baaien en groene eilanden.

http://www.platinyachting.com

Compare listings

Compare