Bemande jachtverhuur Turkije

Crewed Yacht Charter

Bemande jachtverhuur Turkije


Bemande jachtverhuur Turkije

Iedereen verlangt naar een vakantie die rustig, kalm en weg van iedereen is. Vooral de pandemieperiode waarin we ons bevinden, heeft ons leven veranderd. Maar ook ons begrip van vakantie is veranderd. Vakantiegangers geven er nu de voorkeur aan om weg te zijn van andere mensen tijdens hun vakantie. Als u een van degenen bent die van de zee en zwemmen houden, is een jachtverhuur een ideale vakantieoptie voor u. Wilt u geen geweldige vakantie-ervaring hebben door een jacht te huren? Als het antwoord ja is, moet u onze website bezoeken: https://www.platinyachting.com/. Na het bezoeken van onze website, kiest u de plaats waar u naartoe wilt en het jacht dat u wilt huren. Als Platinum Yachting regelen wij de rest van de planning op de best mogelijke manier. Ons bedrijf heeft twee verschillende opties voor jachtverhuur. Deze opties zijn:

Optie voor jachtverhuur zonder bemanning
Optie voor jachtverhuur met bemanning

Als het gaat om een vakantie op een gecharterd jacht, denken mensen vaak dat ze veel geld moeten betalen. Toch is de optie voor een jachtverhuur zonder bemanning zeer betaalbaar. Het is prettig om alleen de mensen aan boord te hebben met wie je je vakantie wilt doorbrengen op een luxe jacht. Alle jachten van Platin Yachting zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Bovendien wachten onze luxe jachten die aan je ogen appelleren op je voor een vakantie. Om een jacht te huren dat past bij je budget en een heerlijke vakantie te hebben met je dierbaren, kun je onze website bezoeken via https://www.platinyachting.com/ en gedetailleerdere informatie krijgen.

Crewed Yacht Rental Option

Een andere optie voor jachtverhuur in ons bedrijf is de bemanningsjachtverhuur. In deze optie vergezelt onze bemanning u gedurende uw hele vakantie. Onze ervaren en vriendelijke bemanning staat 24/7 tot uw dienst. Onze bemanning zal altijd bij u zijn om aan uw wensen te voldoen terwijl u geniet van de vakantie op uw gecharterde jacht. Wanneer u kiest voor de bemanningsjachtverhuuroptie, voelt u zich als een koning of koningin tijdens uw vakantie. Onze jachten zijn uitgerust met luxe apparatuur en decoratie. Ook wanneer die en de turkooizen kleur van de zee worden gecombineerd, kunt u zelfs uw eigen naam vergeten. In plaats van naar een 5-sterrenhotel te gaan voor een vakantie, zal het huren van een jacht voordeliger voor u zijn. Als u wilt, kunt u kiezen voor een jachtverhuur zonder bemanning of met bemanning. Voor meer informatie over jachtverhuur kunt u onze website bezoeken: https://www.platinyachting.com/.

Voordelen van Jachtverhuur

Het aantal mensen dat jachten huurt voor vakantie neemt dagelijks toe. Er zijn verschillende redenen voor deze toename. Deze redenen zijn:

Vanwege de pandemie waarin we ons bevinden, willen mensen een geïsoleerde vakantie hebben, weg van de omgeving en andere mensen.
5-sterrenhotels in ons land hanteren over het algemeen een prijs per persoon beleid. Daarom is het zo duur om met een grote groep of familie in een 5-sterrenhotel te verblijven.
Als je een hotel kiest voor een vakantie, weet je niet hoe goed het strand en de zee zijn. Deze situatie verandert echter wanneer je een jacht huurt. Je kunt zwemmen waar je maar wilt en zwemmen met je jacht tijdens je vakantie.
Je hoeft geen fortuin uit te geven aan 5-sterrenhotels of elders om een luxe vakantie te hebben tegen een betaalbare prijs. In plaats daarvan kun je voor een meer betaalbare prijs een vakantie hebben met je dierbaren.

Als je een echte vakantie wilt hebben, kun je contact met ons opnemen zonder langer te wachten.


crewed yacht rentals in Turkije, er zijn verschillende soorten beschikbaar om aan verschillende voorkeuren en groepsgroottes te voldoen. Hier zijn enkele veelvoorkomende opties:

Gulets: Gulets zijn traditionele houten zeilvaartuigen met ruime dekken en comfortabele hutten. Ze zijn een populaire keuze voor gezinnen vanwege hun ruime opzet, stabiliteit en gezinsvriendelijke sfeer.

Motorjachten: Motorjachten staan bekend om hun snelheid en strakke ontwerp. Ze bieden een luxe en comfortabele ervaring, vaak met ruime hutten, moderne voorzieningen en watersportuitrusting.

Catamarans: Catamarans zijn meerdere rompvaartuigen die stabiliteit en ruimte bieden. Ze hebben royale dekgebieden en zijn ideaal voor gezinnen die veel ruimte zoeken om te ontspannen en te spelen.

Om een gecharterd jacht met bemanning te huren in Turkije, zijn er een paar opties beschikbaar:

Chartermakelaars: Chartermakelaars zijn gespecialiseerd in het matchen van klanten met het juiste jacht en bemanning op basis van hun voorkeuren en budget. Ze bieden begeleiding gedurende het hele proces en regelen alle logistiek van de charter.

Jachtverhuurbedrijven: Er zijn verschillende jachtverhuurbedrijven die een scala aan gecharterde jachten met bemanning aanbieden in Turkije. Ze hebben meestal een vloot van beschikbare vaartuigen en kunnen helpen bij het vinden van de meest geschikte optie voor jouw gezin.

Als het gaat om de locatie van de verhuur, zijn er verschillende populaire bestemmingen langs de Turkse kust:

Bodrum: Gelegen in het zuidwesten van Turkije, staat Bodrum bekend om zijn bruisende nachtleven, oude ruïnes en pittoreske baaien. Het biedt een perfecte mix van cultuur en ontspanning.

Göcek: Gelegen in de Golf van Fethiye, is Göcek een charmant stadje omringd door prachtige eilanden en afgelegen baaien. Het biedt een rustige omgeving en gemakkelijke toegang tot nabijgelegen bezienswaardigheden.

Marmaris: Marmaris is een bruisende kustplaats met een levendige jachthaven, levendige markten en een scala aan entertainmentopties. Het dient als toegangspoort tot het verkennen van de prachtige kustlijn en nabijgelegen eilanden.

Voor gezinnen zijn gulets en catamarans vaak de voorkeurskeuzes voor gecharterde jachten met bemanning. Deze vaartuigen bieden voldoende ruimte voor kinderen om rond te bewegen en te spelen, en hun stabiele ontwerp zorgt voor een comfortabele en veilige ervaring. Vooral gulets bieden een gezinsvriendelijke sfeer met hun ruime dekken en accommodaties.

Bij het plannen van een gecharterde jacht met bemanning voor uw gezin is het essentieel om factoren zoals het aantal hutten, aan boord beschikbare faciliteiten en de expertise van de bemanning bij het bedienen van de behoeften van gezinnen in overweging te nemen. Het bespreken van uw vereisten met een chartermakelaar of jachtverhuurbedrijf zal helpen ervoor te zorgen dat u de meest geschikte optie vindt die aan de voorkeuren van uw gezin voldoet en een gedenkwaardige ervaring biedt voor iedereen.

Compare listings

Compare