Bareboat jachtcharter

Bareboat jachtcharter

In de Egeïsche en Mediterrane Zee, op 45 minuten afstand van de luchthaven Dalaman, bieden wij in Fethiye kapitein en kapitein-loze (bareboat yacht charter) zeiljachtverhuurdiensten aan.

Bareboat Yacht Charter

Het is mogelijk om te zeilen en te verblijven op de Griekse eilanden, beginnend vanuit Antalya-Kekova en tussen Fethiye, Göcek, Marmaris, Bodrum en Cesme, alleen met zeilboten. U kunt uw grenzen in dit proces definiëren met de gehuurde zeiljachten.

Bareboat Yacht Charter

Deze bareboat zeiljachten, die door de verhuurder worden gebruikt met het minimum Amateur Certificaat van Authenticiteit (ADB) voor bareboat yacht charter (Bareboat Yacht Charter), worden verkozen om de mooiste zeiltochten te maken terwijl ze vrij rondzwerven op zee; ontworpen volgens zeilvizier, gebruikt glasvezel in hun productie, zeilboten met alle veiligheidsuitrusting.

De jachten in onze vloot hebben de Turkse vlag en Turkse burgers kunnen deze boten huren en gebruiken met het Amateur Zeemanscertificaat van Turkse burgers. Turkse burgers kunnen deze boten niet gebruiken als er geen tijdelijke Turkse vlag op buitenlandse geregistreerde boten staat.

Als u ook geen licentie heeft en deze unieke zeilervaring niet wilt missen, kunt u deze boten ook huren met de schipper die ons bedrijf levert.

We organiseren ook trainingsreizen voor u als u kapitein wilt worden van de zeilboot waarvoor u tijdens uw vraag in de praktijk bent opgeleid.

Bareboat Yacht Charter

Flottielje… U kunt deel uitmaken van het toezicht en de administratie van de kapitein, die de flottielje wordt genoemd, en trainer, waarvan er minstens twee of meer gezamenlijk worden opgeleid. Terwijl u als kapitein van de zeilboot die u op dit punt huurt ervaren bent, kunt u met hun hulp en advies gemakkelijk de moeilijkheden oplossen waarmee de zeeman en de kapitein in leidende positie moeite hebben. Met de leider bootkapitein kunt u via radio en telefoon met elkaar communiceren en uw ervaring verbeteren door een veel veiliger koers te volgen.

Het huren van de boot zonder kapitein en bemanning voor een bepaalde datumbereik. De huurder bezit de boot in een staat geschikt voor de zee en herstelt deze onder dezelfde voorwaarden aan het einde van de leaseperiode. Brandstofverbruik, voedsel, jachthaven of aanlegplaats op de plaatsen waar de huur toe behoort tot de huur. De zeilboten waren verzekerd door de huurder. In geval van eventuele schade wordt de verzekeraar om vergoeding gevraagd van de huurder. Dit bedrag wordt bij aflevering van de boot als borg van de huurder gevraagd.

Bareboat yacht charter, ofwel “zelfstandig jachtcharter,” verwijst naar het huren van een jacht zonder professionele bemanning. Het stelt individuen of groepen met zeilervaring in staat om volledige controle over het jacht te hebben en het zelf te navigeren, optredend als schipper en bemanning gedurende de huurperiode. In een bareboat-charter is de huurder verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van het jacht, evenals voor het plannen van de reisroute en het waarborgen van de veiligheid van alle passagiers aan boord.

Hier is wat informatie over bareboat yacht charter:

Eligibiliteit en Ervaring: Om aan boord te gaan van een bareboat yacht charter, wordt meestal verwacht dat de huurders over een geldig zeilcertificaat of zeilvaardigheidsbewijs beschikken, afhankelijk van de regelgeving van de charterbestemming. De specifieke eisen kunnen variëren van land tot land. Over het algemeen verwachten chartermaatschappijen een bepaald niveau van zeilervaring en competentie om de veiligheid van de huurders en het jacht te waarborgen.

Vrijheid en Flexibiliteit: Een van de belangrijkste voordelen van een bareboat yacht charter is de vrijheid en flexibiliteit die het biedt. Huurders hebben de mogelijkheid om hun reisroute aan te passen, de bestemmingen te kiezen die ze willen bezoeken en de duur van hun verblijf te bepalen. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en onafhankelijke zeilervaring, waarbij huurders verborgen baaien kunnen verkennen, afgelegen eilanden kunnen bezoeken en buiten de gebaande paden gelegen bestemmingen op hun eigen tempo kunnen ontdekken.

Kosteneffectieve Optie: Bareboat charters kunnen een kosteneffectieve optie zijn voor ervaren zeilers die de controle willen hebben over hun zeilavontuur. Door de kosten van een professionele bemanning te elimineren, kunnen huurders mogelijk besparen op de algehele charterkosten. Het is echter belangrijk om aanvullende kosten zoals brandstof, proviandering, aanlegkosten en eventuele schade die tijdens de charter kan optreden, in overweging te nemen.

Verantwoordelijkheid en Vaardigheden: Als schipper en bemanning van de bareboat-charter neemt de huurder de volledige verantwoordelijkheid voor de veiligheid van het jacht en zijn passagiers op zich. Dit omvat navigatie, ankering, het behandelen van de zeilen en het naleven van lokale maritieme voorschriften. Een goed begrip van navigatie, weerspatronen en vaardigheden in het omgaan met de boot is cruciaal om een veilige en plezierige zeilervaring te garanderen.

Charterbestemmingen: Bareboat yacht charters zijn beschikbaar in tal van zeilbestemmingen over de hele wereld, waaronder populaire bestemmingen zoals de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en andere kustregio’s. In Turkije bieden locaties zoals Bodrum, Fethiye en Marmaris mogelijkheden voor bareboat yacht charters, waardoor huurders de prachtige Turkse kustlijn en nabijgelegen Griekse eilanden kunnen verkennen.

Voordat u aan een bareboat yacht charter begint, wordt het aanbevolen om grondig onderzoek te doen naar de bestemming, de algemene voorwaarden van de chartermaatschappij te bekijken en ervoor te zorgen dat u de nodige ervaring en kwalificaties heeft om het jacht veilig te bedienen. Het kan ook nuttig zijn om aanvullende diensten zoals bootbriefings, navigatieondersteuning en technische hulp te overwegen die door de chartermaatschappij worden aangeboden om uw charterervaring te verbeteren.

Bareboat Yacht Charter met Platin Yachting

Ben je een ervaren zeiler die smacht naar het ultieme gevoel van vrijheid op volle zee? Zoek niet verder dan de Bareboat Yacht Charter van Platin Yachting, waar je het roer kunt overnemen en met vertrouwen de wateren kunt bevaren. Ontdek een wereld van eindeloze mogelijkheden terwijl je aan boord gaat van een onvergetelijk zeilavontuur dat is afgestemd op jouw wensen.

Laat je Zeilgeest Vrij: Met de Bareboat Yacht Charter van Platin Yachting wordt de open zee jouw speeltuin. Voel de opwinding terwijl je je eigen koers vaart, adembenemende kustlijnen, afgelegen baaien en levendige havens verkent. Of je nu op zoek bent naar de rust van een afgelegen baai of de opwinding van een drukke kustplaats, de keuze is aan jou. Neem de leiding over je avontuur en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Eindeloze Bestemmingen: Zet koers in de prachtige kustgebieden van Turkije, waaronder Bodrum, Fethiye of Marmaris, waar de turquoise wateren van de Middellandse Zee lokken. Bepaal je eigen route en navigeer je gekozen traject, waarbij je onderweg verborgen schatten en schilderachtige ankerplaatsen verkent. Van idyllische eilanden tot charmante kustdorpen, elke bestemming biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en warme gastvrijheid.

Ervaar Ongeëvenaarde Vrijheid: Platin Yachting stelt je in staat om je ideale zeilervaring te ontwerpen. Geniet van de vrijheid om je eigen tempo te bepalen, te vertoeven in afgelegen baaien en jezelf onder te dompelen in de schoonheid van de omgeving. Geniet van de vreugde om de kapitein van je eigen schip te zijn, beslissingen te nemen die je reis vormgeven en onvergetelijke herinneringen te creëren die jouw persoonlijke voorkeuren weerspiegelen.

Veiligheid en Ondersteuning: Bij Platin Yachting is jouw veiligheid onze hoogste prioriteit. We bieden uitgebreide bootbriefings en zorgen ervoor dat je de nodige kennis en middelen hebt om het jacht zelfverzekerd te navigeren. Ons deskundige team staat altijd klaar om hulp en advies te bieden, zodat een soepele en zorgeloze reis wordt gegarandeerd. Neem gerustheid in het feit dat onze toegewijde professionals slechts een telefoontje verwijderd zijn en klaar staan om je te assisteren tijdens jouw bareboat charter-ervaring.

Laat je Innerlijke Zeiler Vrij: De Bareboat Yacht Charter van Platin Yachting biedt je de kans om opnieuw contact te maken met de zee, je innerlijke zeiler te omarmen en een zeilavontuur te beginnen dat jouw onafhankelijke geest weerspiegelt. Laat het alledaagse achter je en zet koers op een reis die uniek voor jou is.

Bezoek onze website of neem vandaag nog contact met ons op om je bareboat charter met Platin Yachting te plannen. Maak je klaar om de wind in je zeilen te voelen, het zout in de lucht en de vrijheid die alleen komt wanneer je zelf het roer in handen hebt van je eigen avontuur.

Compare listings

Compare