Kekova jachtcharter

Kekova Yacht Charter

Kekova jachtcharter

Kekova Jacht Charter

Kekova Jacht is een uitstekende optie om enkele van de meest prachtige baaien van Turkije en de Griekse eilanden te zien, met mysterieuze inhammen en historische betekenis. Dankzij de Blauwe Tours hebben vakantiegangers de mogelijkheid om gebieden te bereiken die alleen via de zee bereikbaar zijn en niet verbonden zijn met de snelweg. De Kekova Boottocht is een van deze alternatieve routes

Kekova jachtcharter


Kekova Jacht Charter

Kekova, gelegen tegenover het district Demre van Antalya en verbonden met Kaleköy en Üçağız, is een eilandbestemming die lokale en buitenlandse toeristen trekt vanwege zijn natuurlijke schoonheid en historische betekenis. De toegang tot Kaleköy en Kekova is alleen mogelijk via de zee. Daarom verbaast het de bezoekers met zijn ongerepte schoonheid in vergelijking met veel toeristische regio’s.

Kaleköy is gebouwd op de oude stad Simena. Simena, dat tot nu toe goed bewaard is gebleven, biedt nog steeds een uniek uitzicht op het kasteel en de turquoise wateren van de zee. Kekova is een ideale plek voor duikliefhebbers, maar duiken is niet toegestaan vanwege de speciale omstandigheden rondom de oude onderwaterstad. De Lycische rotsgraven en verschillende ongerepte landschappen zijn opmerkelijk. Deze historische waarden, gevonden in weelderige velden, kijken uit over het donkerblauwe water bij het dorp.

Met een Kekova Boottocht kun je in de buurt van St. Nicholas (Sinterklaas) de ruïnes van de oude steden Myra en Theimiussa bezoeken. Tijdens het browsen rond Kekova, vooral gezien de omgeving, kun je genieten van een prachtige sfeer van rust en kalmte.

 

Kekova Jacht Charter: Een Reis door Geschiedenis en Sereniteit

Verscholen langs de betoverende Turkse Turquoise Kust biedt Kekova een idyllische setting voor een jachtcharter avontuur. Deze betoverende regio pronkt met een rijk historisch erfgoed, kristalheldere wateren en afgelegen baaien. In deze blogpost zullen we je begeleiden door de boeiende ervaring van een Kekova jachtcharter, waarbij we de opmerkelijke bestemmingen, het proces van het huren van een jacht, de beschikbare typen jachten en de prijsopties verkennen.

Bestemmingen om te Verkennen:
Een Kekova jachtcharter biedt een kans om je onder te dompelen in de natuurlijke en culturele wonderen van deze regio. Enkele van de belangrijkste bestemmingen die je tijdens je charter kunt bezoeken zijn:

Kekova Eiland: Dit eiland herbergt de beroemde Verzonken Stad, een oude Lycische stad gedeeltelijk ondergedompeld in de zee. Snorkelen of duiken in het gebied stelt je in staat om te genieten van de intrigerende ruïnes onder de kristalheldere wateren.

Simena (Kaleköy): Bezoek het pittoreske dorp Simena, bekroond met een Byzantijns kasteel met uitzicht op de zee. Verken de charmante smalle straatjes, geniet van panoramische uitzichten en geniet van traditionele Turkse keuken in lokale restaurants.

Ucagiz (Theimussa): Ucagiz is een rustig vissersdorp met een heerlijke haven, waar je het traditionele leven kunt zien. Wandel langs de waterkant, maak contact met vriendelijke locals en bewonder het prachtige landschap.

Tersane Baai: Ontdek de fascinerende ruïnes van een Byzantijnse scheepswerf, die hun naam ontlenen aan deze baai. Ontspan in de rustige omgeving, zwem in de azuurblauwe wateren en geniet van de serene sfeer.

Een Jacht Huren:
Om een Kekova jachtcharter te beginnen, kun je deze stappen volgen om een jacht te huren voor je groep:

Kies een betrouwbaar charterbedrijf: Onderzoek en selecteer een betrouwbaar charterbedrijf dat gespecialiseerd is in Kekova jachtcharters. Kijk naar hun expertise, vlootkwaliteit, klantbeoordelingen en naleving van veiligheidsnormen.

Bepaal je eisen: Overweeg de grootte van je groep, de gewenste duur van de charter en specifieke voorzieningen die je verkiest. Deze informatie helpt het charterbedrijf geschikte jachtopties aan te bevelen.

Overleg met het charterbedrijf: Neem contact op met het Platin Yachting charterbedrijf om je eisen te bespreken. We zullen je begeleiden door de beschikbare jachten, mogelijke routes en eventuele vragen die je hebt beantwoorden.

Selecteer je jacht: Kies op basis van je voorkeuren en budget een jacht dat aan je behoeften voldoet. Overweeg factoren zoals grootte, hutregelingen, aan boord faciliteiten en algeheel comfort.

Soorten Jachten:
Kekova jachtcharters bieden een scala aan jachtopties, die verschillende groepsgroottes en voorkeuren accommoderen. Enkele veelvoorkomende soorten jachten die je voor charter kunt vinden zijn:

Gulets: Traditionele Turkse houten zeiljachten, uitgerust met moderne voorzieningen, ruime dekken en comfortabele hutten. Gulets staan bekend om hun elegantie en bieden een klassieke zeilervaring.

Motorjachten: Modern en gestroomlijnd, motorjachten bieden snelheid, luxe en uitzonderlijk comfort. Ze hebben ruime interieurs, grote dekruimtes en geavanceerde navigatiesystemen.

Catamarans: Ideaal voor degenen die stabiliteit en ruimte zoeken, bieden catamarans royale leefruimtes, meerdere hutten en uitstekende stabiliteit voor een soepele zeilervaring.

Prijzen:
De prijzen voor Kekova jachtcharters variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte en het type jacht, duur van de charter, seizoen en extra gevraagde services. Vanaf 2023 varieert een Kekova jachtcharter van één week doorgaans van €7.000 tot €30.000 en meer, afhankelijk van de jachtcategorie en gekozen voorzieningen.

Een Kekova jachtcharter biedt een opmerkelijke reis door de geschiedenis, natuurlijke schoonheid en sereniteit langs de prachtige Turkse Turquoise Kust. Het verkennen van bestemmingen zoals Kekova Eiland, Simena, Ucagiz en Tersane Baai zal je meenemen naar een wereld van sereniteit en culturele wonderen. Het huren van een jacht omvat het kiezen van een betrouwbaar charterbedrijf, het bepalen van je eisen en het selecteren van het perfecte jacht voor je groep. Of je nu kiest voor een gulet, motorjacht of catamaran, je Kekova jachtcharter belooft een onvergetelijke ervaring. Dus, hijs de zeilen en omarm de magie van Kekova’s betoverende allure.

Compare listings

Compare