Fethiye jachtcharter

Fethiye Yacht Charter

Fethiye jachtcharter

Fethiye jachtcharter


Fethiye Jachtverhuur Met de beste zeeroute van de Egeïsche Zee en een prachtige natuur, is Fethiye een van de beste plekken in Turkije. In Fethiye kunt u de unieke natuur en de prachtige baaien van Mugla bezoeken. Terwijl u getuige bent van de grootsheid van de natuur, zullen onze meest moderne jachten u begeleiden met een ervaren cabinebemanning. Dankzij Platin Yachting kunt u een onvergetelijke vakantie beleven met onze jachten met vijfsterrenhotelcomfort.

JACHTKLASSEN

Deluxe Jachten
Luxe Jachten
VIP Jachten
Standaard Jachten

Fethiye jachtcharter

Fethiye Jachtverhuur

Fethiye biedt prachtige tinten blauw en groen voor het ervaren van twee soorten reizen. Bovendien kunt u dankzij onze jachten uw vakantieroute altijd wijzigen wanneer u maar wilt. U kunt getuige zijn van de mooiste zee van de Egeïsche Zee en prachtige natuur die bedekt is met schoonheid.

Fethiye Luxe Jachtverhuur

Als baanbrekend jachtverhuurbedrijf in Turkije biedt Platin Yachting u de meest comfortabele jachten die zijn uitgerust voor al uw wensen. Onze jachttypen variëren afhankelijk van hun voordelen, zoals het comfortniveau en andere apparatuur. Als u hebt besloten voor onze meest moderne luxe jachten, wachten de volgende voordelen op u:

Vijfsterrenhotelcomfort
Alle apparatuur volgens uw wensen
Ervaren cabinebemanning
Speciaal bereide menu’s naar uw smaak
Ultra-luxe hutten, toiletten en badkamers

Als u een ervaring wilt hebben in onze meest moderne jachten, kunt u contact met ons opnemen via onze website. Ook kunt u een kijkje nemen op het adres https://www.platinyachting.com/yacht-type/motor-yachts/ om onze jachttypen te bekijken. Als Platin Yachting bieden wij u de meest moderne jachten, gulets en bareboats voor uw mooie reis.

Fethiye Jachtverhuur
Fethiye Bareboat Verhuur

Bareboats zijn prachtige manieren om de unieke uitzichten van Fethiye te ontdekken. Dankzij hun snelheid kunnen bareboats mensen in staat stellen om veel plaatsen te ontdekken. Dankzij onze meest moderne bareboats kunt u een kans hebben om de prachtige baaien van Fethiye te bezoeken. Dus, bareboats en jachten zijn de beste manier om de geweldige uitzichten van Fethiye te ontdekken.

Als het gaat om het huren van een bareboat of jacht, bieden wij u de beste kenmerken voor uw avontuur. Allereerst, naast het bezoeken van de prachtige landschappen van Fethiye, wilt u misschien reizen binnen comfortabele boten en jachten. Naast dit comfort zal onze ervaren cabinebemanning u begeleiden op deze mooie reis door u buitengewone informatie te geven.

Deluxe Jachtverhuur
Deluxe Gulet Verhuur
Bemande Jachtverhuur
Bemande Gulet Verhuur
Bodrum Gulet Verhuur

Als u meer gedetailleerde informatie wilt over onze bareboats, kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op het adres https://www.platinyachting.com/yacht-type/bareboats/ voor beknopte informatie over de kenmerken van bareboats.

Fethiye Jachtprijzen

Enkele factoren die van invloed kunnen zijn op de jachtprijzen in Fethiye. Als u de schoonheden van Fethiye wilt ontdekken met onze meest moderne jachten, zijn er enkele punten waar u rekening mee kunt houden. Allereerst hebben onze luxe jachten een groot aantal hutten, toiletten en badkamers. Naast dit kan het comfortniveau van jachten de jachtprijzen variëren, evenals de huurperiode.

Als pionier van jachtverhuurbedrijven in Turkije biedt Platin Yachting u de meest moderne jachten in dit unieke avontuur. Als u meer gedetailleerde informatie wilt over prijzen en uw reizen, kunt u contact met ons opnemen via onze website.


Fethiye is een populaire bestemming voor jachtverhuur in Turkije, met een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, historische bezienswaardigheden en een levendige kustsfeer. Hier is wat informatie over Fethiye jachtverhuur:

Jachtopties: Fethiye biedt een breed scala aan jachtopties om aan verschillende voorkeuren en groepsgroottes te voldoen. Van luxe motorjachten tot traditionele Turkse gulets, u kunt het type jacht kiezen dat het beste bij uw wensen past. Vooral gulets, met hun houten vakmanschap en ruime dekken, zijn populair vanwege hun authentieke zeilervaring.

Routes: Fethiye jachtverhuur biedt doorgaans diverse routes, waarmee u de prachtige kustlijn en nabijgelegen eilanden kunt verkennen. Populaire stops zijn Ölüdeniz (Blauwe Lagune), Gemiler Island, Göcek Bay, Butterfly Valley en nabijgelegen afgelegen baaien. De routes kunnen worden aangepast op basis van uw voorkeuren, waardoor u de flexibiliteit heeft om specifieke bestemmingen te bezoeken en deel te nemen aan gewenste activiteiten.

Natuurschoon: Fethiye staat bekend om zijn uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Terwijl u langs de turquoise wateren van de Middellandse Zee vaart, wordt u getrakteerd op adembenemende landschappen van ruige kliffen, ongerepte stranden en verborgen baaien. De regio biedt ook mogelijkheden om te zwemmen, snorkelen, duiken en watersporten, zodat u zich kunt onderdompelen in het levendige zeeleven en het kristalheldere water.

Historische bezienswaardigheden: Fethiye en de omgeving ervan hebben een rijke historische erfenis. Gemiler Island herbergt bijvoorbeeld de overblijfselen van een oude stad met Byzantijnse ruïnes, waaronder kerken en mozaïekvloeren. De Lycische rotsgraven in Fethiye zijn een andere fascinerende historische site die het ontdekken waard is. Een jachtverhuur in Fethiye biedt de kans om ontspanning en avontuur te combineren met culturele ontdekkingen.

Gastronomie en Nachtleven: Fethiye biedt een levendige culinaire scene en bruisend nachtleven. U kunt genieten van heerlijke Turkse gerechten, waaronder verse zeevruchten en lokale specialiteiten. Het havengebied van Fethiye staat bekend om zijn restaurants, bars en cafés, waar u kunt genieten van een memorabele eetervaring of ontspannen met een verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over het glinsterende water.

Verhuurdiensten: Platin Yachting opereert in Fethiye en biedt professionele bemanning, gepersonaliseerde diensten en goed onderhouden schepen. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste jacht, het plannen van routes en ervoor zorgen dat u een comfortabele en plezierige ervaring heeft gedurende uw charter.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen uitje, een avontuurlijke reis of een mix van beide, een jachtverhuur in Fethiye biedt een buitengewone kans om de prachtige Turkse kustlijn te verkennen, u onder te dompelen in de schoonheid van de natuur en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Compare listings

Compare