Jachtcharter op 12 eilanden

12 Islands Yacht Charter

Jachtcharter op 12 eilanden

12 Eilanden Yacht Charter De Twaalf Eilanden, die rond de Fethiye Golf liggen, worden omringd door een paar kleine eilanden en bieden natuurlijke en historische schoonheden. Yassıcalar, Merdivenli Baai, Kleopatra Baai, Akvaryum Baai, Tersane Eiland, Kızılada, Samanlık Baai, Turunç Baai, Karacaören. Al deze baaien en eilanden met spectaculaire schoonheid verwelkomen vakantiegangers die hun vakantie willen doorbrengen op een jacht.

Yassıcalar of de Yassıca Eilanden, waar veel kleine eilanden bij elkaar komen, worden vooral geprefereerd door gezinnen met kinderen vanwege de ondiepe wateren op sommige plaatsen. Fotografieliefhebbers kunnen het visuele uitzicht van het gebied vastleggen, terwijl anderen adrenaline ervaren door te spelen met watersportuitrusting.

Een van de belangrijkste bestemmingen van de Twaalf Eilanden is Tersane Island. Het is ook een oude Griekse nederzetting en dit eiland tevreden de gasten van het jachtcharter met zijn beschutte structuur, historische achtergrond en de kalme blauwe zee.

12 Eilanden Jachtcharter

Cleopatra Bay, vernoemd naar Cleopatra die deze prachtige baai bezocht tijdens haar vakantie. Vandaag de dag kun je nog steeds de ruïnes van ‘Cleopatra’s hamam’ zien in de koele zee. Cleopatra Bay is een van de beste stops van een jachttocht met zijn geschiedenis, prachtige zee en de lokale bomen op het eiland.

Een plek die alleen bereikbaar is via de zee en rood kleurt bij zonsondergang. Met al deze soorten, zijn beroemde vuurtoren en prachtige panoramische uitzichten, geeft Kızılada veel plezier aan de gasten van het blauwe charter.

Twaalf Eiland is een populaire keuze voor jachtcharterroutes met de fantastische baaien en groene eilanden.

 

Yachts By Cabins

Compare listings

Compare