Blauwe cruise in Turkije

Blauwe cruise in Turkije

Blauwe Cruise in Turkije

Blauwe Cruise in Turkije, Griekenland, de meest populaire charter op luxe jachten in Kroatië kan vakanties opleveren. Elke regio biedt een unieke collectie van verschillende Juliana-stijlen en standaarden voor reizigers. De verhuurvoorwaarden van Julieta variëren van boot tot boot en van gebied tot gebied. Je vindt de grootste selectie in Turkije, Griekenland en Turkije. Kroatische Kroaten opereren alleen in Kroatië. Griekenland / Turkije voor Turkije om uit te kiezen, verwachten we meer dan 500 zeilboten. Ongeveer 40-50 eenheden in Kroatië. Deze gebieden zijn meer betrokken bij de verhuur van schoeners.

Blauwe cruise in Turkije

Blauwe Cruise in Turkije

Wanneer je begint met het huren van een luxueuze Blauwe Cruise met familie en/of vrienden, is Blauwe Cruise Adviseur het eerste wat je moet raadplegen.

Welk land zou je willen verkennen?

Geschiedenis. De cruises duren meestal een week. Er zijn veel groepen die geïnteresseerd zijn in trips van minder dan een week, 10 dagen, twee weken of langer. Dit kan variëren afhankelijk van de boot, het reserveringsplan en het seizoensduur.

Groepsgrootte: deze informatie en je reisgezelschap zullen je helpen de grootte van de eenheid te bepalen. Soms kan een kleine groep een grotere boot inhuren voor meer ruimte en comfort, naast andere functies zoals watersportspellen.

Andere nuttige informatie. Bijvoorbeeld, welzijnsnormen.

De Turkse Rivièra, de favoriete bestemming van duizenden toeristen in Turkije, om op Jolie Charter luxe schepen overal in Göcek te betalen is niet verwonderlijk. Je moet weten dat de Turkse Rivièra een combinatie is van de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee.

Dit luxueuze Cruise Charter Hotel bevindt zich in Göcek.

Dit betekent dat je op verschillende punten van de zee en onder verschillende klimatologische omstandigheden een reis kunt maken. Als je begint in Göcek, het prachtige landschap op het laatste punt van de Middellandse Zee, kun je de glorie van de Middellandse Zee ervaren in de luxueuze reis van Gulets in Göcek. Dit luxueuze Cruise Charter Hotel bevindt zich in Göcek.

Blauwe Cruise in Turkije

Blauwe Cruise in Turkije

Je gids, die dol is op de Turkse luxe charter, stelt je in staat naar bestemmingen te varen waar je van privacy kunt genieten. Je kunt beginnen in de Middellandse Zee en eindigen in de Egeïsche Zee of vice versa. In de luxueuze Cruise kun je je kapitein vragen je naar de beste plekken te brengen, waar het prachtige landschap je met eindeloze verrassingen opwacht.

Schoeners, aan de zuidwestkust van Turkije, varen langs de kusten van Bodrum, Marmaris en Göcek.

Je kunt een ontspannings- en reisprogramma ontwerpen in overeenstemming met de instructies voor het binnenkomen en verlaten van de haven en rekening houdend met de aanbevelingen van de kapitein. Je vriendelijke team kan deelnemen aan alle soorten bestellingen en vragen. Alles wat je moet doen, is ontspannen en je eigen herinneringen creëren. De luxe Cruise charter heeft veel activiteiten. Geniet van verse, hoogwaardige ingrediënten uit de heerlijke vissersdorpjes en maaltijden bereid door de chef-kok. De Marmaris Juliet Letter en de Göcek Letter hebben veel te bieden.

Wil je je reis beginnen vanuit deze comfortabele en beroemde plaatsen? Bodrum, Marmaris of Göcek. We hebben alles. Kies gewoon je schoener, neem contact met ons op en vraag het ons. Ons team staat klaar om een probleemloos verzoek in te dienen.

We maken het eenvoudig om je eigen schoener in Turkije te huren.

Vertaald naar het Nederlands met wijziging van “Blue Cruise” naar “Blauwe Cruise”

Blauwe Cruise, ook bekend als de Blauwe Reis of Blauwe Tour, is een unieke en meeslepende zeilervaring die plaatsvindt langs de prachtige kustlijnen van Turkije en Griekenland. Het biedt een combinatie van ontspanning, verkenning en culturele ontdekking, waardoor deelnemers de schoonheid van de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee kunnen omarmen.

Hier is gedetailleerde informatie over de Blauwe Cruise:

Oorsprong en Betekenis: De traditie van de Blauwe Cruise ontstond in het midden van de 20e eeuw toen een groep kunstenaars en intellectuelen probeerde te ontsnappen aan het hectische stadsleven en zich onderdompelden in de rust van het turquoise water en de idyllische landschappen. De term “Blauwe Cruise” verwijst naar de azuurblauwe kleur van de zee en de ontspannen reis die plaatsvindt op traditionele Turkse houten zeilschepen genaamd “gulets.”

Turkse Blauwe Cruise: De Turkse Blauwe Cruise begint meestal in kustplaatsen zoals Bodrum, Marmaris of Fethiye, gelegen aan de zuidwestkust van Turkije. Deelnemers stappen aan boord van traditionele houten gulets, die goed zijn uitgerust met comfortabele hutten, eetgedeeltes, zonnedekken en voorzieningen om een comfortabele en plezierige reis te garanderen.

Griekse Blauwe Cruise: In de afgelopen jaren is de Blauwe Cruise-ervaring uitgebreid naar de Griekse eilanden. Het is nu mogelijk om deel te nemen aan een Blauwe Cruise die zowel de Turkse kust als de betoverende Griekse eilanden verkent, zoals Rhodos, Symi, Kos en meer. Deze uitbreiding stelt deelnemers in staat om het rijke culturele erfgoed, de prachtige landschappen en de warme gastvrijheid van beide landen te ontdekken.

Rustig Zeilen: De essentie van de Blauwe Cruise ligt in de serene zeilervaring langs de pittoreske kustlijnen. De routes zijn zorgvuldig ontworpen om de schoonheid van de regio te laten zien, waaronder afgelegen baaien, verborgen inhammen en charmante havens. Het zachte klotsen van de golven, de rustgevende zeewind en de adembenemende zonsondergangen creëren een ambiance van ontspanning en sereniteit.

Culturele en Natuurlijke Verkenning: Tijdens de Blauwe Cruise krijgen deelnemers de kans om fascinerende historische sites te verkennen, oude ruïnes te bezoeken en charmante kustplaatsen te ontdekken. Of het nu gaat om een stap terug in de tijd in de oude stad Efeze, zwemmen in het kristalheldere water van de Blauwe Lagune of onderdompelen in de levendige sfeer van de oude stad Rhodos, elke dag brengt nieuwe avonturen en culturele ontdekkingen.

Wateractiviteiten en Ontspanning: De Blauwe Cruise biedt volop mogelijkheden voor wateractiviteiten, zoals zwemmen, snorkelen, kajakken of gewoon genieten van de zon op het dek van de gulet. Deelnemers kunnen ook genieten van momenten van ontspanning, genieten van heerlijke maaltijden bereid aan boord met verse lokale ingrediënten, smakelijke cocktails proeven of ‘s nachts bij het anker naar de met sterren bezaaide hemel staren.

Professionele Bemanning en Diensten: Een Blauwe Cruise wordt meestal begeleid door een professionele bemanning, bestaande uit een kapitein, chef-kok en dekpersoneel. De bemanning zorgt voor navigatie, bootonderhoud en culinaire behoeften, zodat deelnemers ten volle van hun ervaring kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische aspecten van het zeilen. De bemanning is ook goed op de hoogte van de regio en kan inzichten geven in de lokale cultuur, geschiedenis en tradities.

Aangepaste Routes: Blauwe Cruises bieden flexibiliteit qua route en duur. Routes kunnen worden aangepast op basis van de voorkeuren van de deelnemers, de duur van de cruise en de gewenste bestemmingen. Of je nu een week lange reis verkiest of een langere reis, de route kan worden aangepast om de bestemmingen en activiteiten op te nemen die je het meest interesseren.

De Blauwe Cruise is een unieke zeilervaring die deelnemers uitnodigt om zich los te koppelen van de stress van het dagelijks leven en de natuurlijke schoonheid en culturele erfgoed van de Turkse en Griekse kustlijnen te omarmen. Het is een kans om jezelf onder te dompelen in een tijdloze reis, waar de azuurblauwe zee en idyllische landschappen een achtergrond vormen voor ontspanning, verkenning en onvergetelijke herinneringen.

Blauwe cruises kunnen worden genoten op verschillende soorten jachten, waarbij gulets de meest populaire keuze zijn. Gulets zijn traditionele houten zeilschepen met ruime dekken, comfortabele hutten en voorzieningen om een comfortabele reis te garanderen. Deze jachten zijn speciaal ontworpen voor het varen op de Middellandse en Egeïsche Zeeën en bieden een mix van authenticiteit, comfort en stijl.

Wat betreft de startsteden voor Blauwe cruises, zijn enkele populaire opties onder andere:

Bodrum: Gelegen aan de zuidwestkust van Turkije, is Bodrum een levendige kustplaats die bekend staat om zijn historische bezienswaardigheden, levendige jachthaven en bruisende sfeer. Het dient als een belangrijk vertrekpunt voor Blauwe cruises, met tal van gulets die vanuit de haven vertrekken.

Marmaris: Iets verder naar het oosten langs de Turkse kust, is Marmaris een andere populaire vertrekplaats voor Blauwe cruises. Het heeft een prachtige natuurlijke haven en biedt een breed scala aan gulets die te huur zijn.

Fethiye: Gelegen ten oosten van Marmaris, staat Fethiye bekend om zijn turquoise wateren, prachtige baaien en de nabijheid van betoverende bezienswaardigheden zoals de beroemde Blauwe Lagune. Het dient als vertrekpunt voor Blauwe cruises, waardoor reizigers de omliggende regio kunnen verkennen.

De routes voor Blauwe cruises kunnen variëren afhankelijk van de duur van de charter en de specifieke interesses van de deelnemers. Enkele veelvoorkomende routes zijn echter:

Bodrum naar de Golf van Gökova: Deze route brengt je langs de prachtige kustlijn van het Bodrum-schiereiland en naar de schilderachtige Golf van Gökova, bekend om zijn heldere wateren, rustige baaien en ongerepte natuur.

Marmaris naar het Datça-schiereiland: Vertrekkend vanuit Marmaris volgt deze route het prachtige Datça-schiereiland, bekend om zijn ruige landschappen, pittoreske dorpen en afgelegen ankerplaatsen.

Fethiye naar Göcek en Verder: Vertrekkend vanuit Fethiye verkent deze route de betoverende Baai van Göcek en strekt zich verder uit om bestemmingen zoals de Twaalf Eilanden, de Baden van Cleopatra en het charmante stadje Kas op te nemen.

Bovendien, met de mogelijkheid om de Griekse eilanden op te nemen, kunnen Blauwe cruises ook routes omvatten die bestemmingen zoals Rhodos, Symi, Kos en andere nabijgelegen eilanden verkennen, waardoor een combinatie van Turkse en Griekse hoogtepunten ontstaat.

Het is belangrijk op te merken dat de exacte routes en bestemmingen kunnen worden aangepast aan de voorkeuren en duur van de charter, zodat deelnemers een gepersonaliseerde reisroute kunnen samenstellen die aan hun wensen en interesses voldoet. Chartermaatschappijen, zoals Platin Yachting, kunnen helpen bij het ontwerpen van gepersonaliseerde routes en deskundig advies geven over de beste locaties om te bezoeken tijdens een Blauwe cruise.

Compare listings

Compare