Duik Charter Turkije

Duik charter Turkije

Duik Charter Turkije

Duik Charter Turkije Er zijn twee opties om deel te nemen aan mijn duiktochten. U kunt alleen de hut huren en de boot delen met avonturiers van over de hele wereld, of u kunt een privéboot huren en uw eigen route kiezen met uw vrienden of familie op uw privéboot met uw speciale service team, kok en kapitein. Welke optie voor u geschikt is, elke dag zal een nieuwe dag van verkenning zijn in de wateren van de Egeïsche en Middellandse Zee. In plaats van te proberen deze geheel andere wereld in één dag te ontdekken zoals in dagtochten, ontdekt u elke dag op een andere route in een week tijd.

Duik Charter Turkije

Als u van plan bent om een privéboot te huren voor een wekelijkse duiktocht, kunt u alle details specificeren, van het menu tot de route. Er is openbare uitrusting beschikbaar op de boot die u kunt gebruiken om te duiken, maar we raden u aan uw eigen kleding en benodigdheden mee te nemen.

Duik Charter Turkije

Dagprogramma

Al onze gasten zijn uitgenodigd voor een dagelijkse duiktocht die elke dag tijdens het seizoen wordt georganiseerd. Of u nu wilt ervaren, wilt weten zwemmen, geen apparatuur heeft, enz. Niets weerhoudt u ervan om te gaan duiken. Wij doen alles. Het lijkt erop dat je gewoon naar zee gaat en we passen het volgende programma toe:

Ontmoeting – We verwelkomen gasten en gasten die om 9:50 uur in de haven aankomen.

Start van de tour – Om ongeveer 10:00 uur verlaten we onze tramhalte en gaan naar daar waar we de duiken zullen uitvoeren.

Eerste duik – We voeren de eerste duiken uit in groepen van 11:00 uur tot 13:00 uur in het gebied.

Lunch – Lunch van 13:00 tot 14:00 uur op de boot.

Tweede duik – We gaan tussen 14:00 en 16:00 uur naar een andere plek en voeren tweede duiken uit.

Terugkeer van Lima – We keren terug naar Lima van 16:30 tot 17:00 uur en nemen afscheid.

Duik Charter Turkije

Moeten we kunnen zwemmen om te duiken?

Nee, je hoeft niet te kunnen zwemmen om te duiken. Zelfs op basis van onze ervaring zeggen we dat niet-zwemmers beter zijn dan degenen die dat wel kunnen.

Hoe oud kunnen we duiken?

Onze instructeurs beslissen of iemand kan duiken of niet. De minimumstandaardduiktijd is 15 jaar.

Duiken we op eigen houtje?

Nee. We hebben een professionele duikinstructeur bij je.

Duiken we de hele dag?

Nee. Terwijl je in groepen duikt, kun je onder een groep water duiken, de rest kan zonnebaden op de boot, de zee ingaan, snorkelen.

Hoe lang duurt de duik?

Onder normale omstandigheden duurt elke duik ongeveer 20 minuten.

Platin Yachting is een gerenommeerd bedrijf dat duikcharterdiensten aanbiedt in Turkije. Ze zijn gespecialiseerd in luxe jachtverhuur en bieden duikervaringen als onderdeel van hun diensten. Platin Yachting staat bekend om hun hoogwaardige service, oog voor detail en toewijding aan klanttevredenheid.

Wanneer u een duikcharter boekt bij Platin Yachting in Turkije, kunt u een gepersonaliseerde en op maat gemaakte ervaring verwachten. Ze hebben een team van ervaren professionals die u door de duiktochten kunnen leiden, uw veiligheid kunnen waarborgen en hulp kunnen bieden waar nodig. Hun bemanningsleden hebben kennis van de beste duiklocaties in Turkije en kunnen u helpen de onderwaterwonderen van de regio te verkennen.

Platin Yachting biedt een scala aan luxe jachten die zijn uitgerust met duikuitrusting en voorzieningen die geschikt zijn voor duikexcursies. Deze jachten zijn ruim, goed onderhouden en ontworpen om comfort en ontspanning te bieden tijdens uw duikreis. Ze kunnen zowel kleine als grote groepen onderbrengen, en hun routes kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren.

Tijdens uw duikcharter met Platin Yachting kunt u verwachten enkele van de mooiste duikplekken langs de Turkse kust te bezoeken. Dit kan bestemmingen zoals Kaş, Fethiye, Bodrum of Antalya omvatten, waar u levendige riffen, onderwatergrotten en historische scheepswrakken kunt verkennen. Platin Yachting zal zorgen voor vervoer, verhuur van apparatuur en andere logistieke aspecten om een naadloze duikervaring te garanderen.

Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Platin Yachting voor specifieke informatie over hun duikcharterdiensten, inclusief beschikbaarheid, prijzen en eventuele aanvullende details of vereisten die u mogelijk heeft. Ze kunnen u de meest actuele en nauwkeurige informatie verstrekken op basis van uw voorkeuren en de huidige aanbiedingen.

Diving Charter Turkey verwijst naar de dienstverlening die wordt aangeboden door bedrijven of particulieren die duiktochten en excursies in Turkije aanbieden. Turkije staat bekend om zijn prachtige kustlijn, heldere wateren en diverse onderwaterleven, waardoor het een populaire bestemming is voor duikliefhebbers.

Diving charters in Turkije bieden doorgaans begeleide duiktochten, verhuur van duikuitrusting en vervoer van en naar duiklocaties. Deze charters zijn geschikt voor duikers van verschillende vaardigheidsniveaus, van beginners tot ervaren duikers. Ze kunnen enkele dagtochten of meerdaagse pakketten aanbieden, waardoor duikers verschillende duiklocaties langs de Turkse kust kunnen verkennen.

De duiklocaties in Turkije bieden verschillende ervaringen, waaronder onderwatergrotten, riffen en scheepswrakken. Enkele populaire duikbestemmingen in Turkije zijn Kaş, Fethiye, Bodrum en Antalya. Deze locaties bieden mogelijkheden om onderwater ecosystemen te verkennen, in contact te komen met mariene soorten zoals kleurrijke vissen, octopussen en zeeschildpadden, en historische artefacten te ontdekken die onder de zee zijn begraven.

Bij het boeken van een duikcharter in Turkije is het belangrijk om een gerenommeerde en gelicentieerde exploitant te kiezen die de veiligheid vooropstelt en de juiste duikprocedures volgt. Duikers moeten ervoor zorgen dat ze de nodige certificeringen en ervaring hebben voor het type duiken dat ze willen ondernemen.

Al met al biedt Diving Charter Turkey duikliefhebbers de kans om de prachtige onderwaterwereld van de Turkse kustlijn te verkennen, de mariene biodiversiteit te ontdekken en gedenkwaardige duikervaringen te creëren.

Compare listings

Compare